Internationaal
Verhuizen

Gespecialiseerd in Verhuizing

Flexy Movers is een internationaal verhuisbedrijf. Onze verhuizers helpen u met verhuizingen over de hele wereld. Naar landen zoals Zwitserland, Amerika, Spanje, Denmarken en Australië. Maar ook als u (terug) wilt verhuizen naar Belgie & Nederland.Wilt u tegen lage kosten internationaal verhuizen?

Perfect Solutions

Als specialist in internationale verhuizingen staan veiligheid en zekerheid bij ons voorop. Wat we ook belangrijk vinden? Dat we perfecte oplossingen leveren aan onze klanten. Daarom verzorgen wij full-service verhuizingen – precies naar uw wens, waar ook ter wereld. Ook voor last minute verzoeken of ‘mission impossibles’ geldt: wij brengen uw eigendommen veilig naar hun bestemming. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Flexy Movers staat voor u klaar.

Professioneel Service

Als professioneel verhuisbedrijf streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Daarom werken we volgens hoge standaarden. Zo pakken wij uw spullen altijd binnen de afgesproken tijd in en stellen wij dozen beschikbaar voor spullen die u dierbaar zijn en graag zelf wilt inpakken. Door te werken met eigen mensen en wagens garanderen we dat uw eigendommen met zorg worden ingepakt, behandeld en vervoerd. En buiten het Europese continent werken we samen met vertrouwde partners die aan dezelfde hoge eisen voldoen als wij. Alles om uw internationale verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.