Welkom bij Flexymovers - Uw Verhuispartner

Onze verhuisdiensten

Flexymovers biedt een breed scala aan professionele verhuisdiensten die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Van lokale verhuizingen tot internationale verhuizingen, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring. Vertrouw op onze expertise en laat ons uw verhuizing soepel en efficiënt laten verlopen.

 

Gratis offerte

Bedrijven & Overheden

Efficiënte en professionele verhuisdiensten voor bedrijven en overheidsinstellingen, aangepast aan uw specifieke eisen en schema’s.

 

Particuliere Verhuizingen

Betrouwbare en zorgvuldige verhuizingen voor particulieren, waarbij uw inboedel met de grootste zorg wordt behandeld.

 

Internationale Verhuizingen

Complete service voor internationale verhuizingen, van het regelen van transport tot douaneafhandeling, voor een stressvrije verhuizing naar het buitenland.

 

Ladderlift Service

Onze ladderliftservice zorgt ervoor dat uw meubels veilig en gemakkelijk naar hogere verdiepingen worden gebracht.

 

Meubelbewaring

Wij bieden veilige en betrouwbare opslagoplossingen voor uw meubels, zowel voor korte als lange termijn.

 

Meubel Logistiek

Professionele logistieke oplossingen voor het transport en de opslag van uw meubels, op tijd en in perfecte staat geleverd.

 

VIP Service

Onze VIP verhuisservice biedt u een exclusieve en zorgeloze verhuiservaring met extra aandacht en zorg voor uw bezittingen.

 

Aan de slag met een gratis offerte per telefoon of online

Wij bedienen heel België en Nederland 

Flexymovers is trots om verhuisdiensten aan te bieden vanuit onze twee hoofdlocaties in België en Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt, ongeacht waar u zich bevindt.

 

Antwerpen

 

+32 489 18 18 14

Utrecht

 

(345) 235-1245

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn verhuizing?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons online formulier in te vullen of door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Wij reageren snel met een gedetailleerde prijsopgave.

 

Wat zijn de kosten voor een verhuizing met Flexymovers?

De kosten voor uw verhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand, de hoeveelheid goederen en de benodigde diensten. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

 

Biedt Flexymovers ook internationale verhuizingen aan?

Ja, Flexymovers is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij regelen alles, van het inpakken tot het douaneproces, voor een zorgeloze verhuizing naar het buitenland.

 

Hoe lang van tevoren moet ik mijn verhuizing boeken?

Wij raden aan om uw verhuizing minstens vier tot zes weken van tevoren te boeken om beschikbaarheid te garanderen. Voor drukke periodes zoals de zomer is het verstandig om nog eerder te boeken.

 

Wat is inbegrepen bij de VIP verhuisservice?

Onze VIP verhuisservice biedt een all-inclusive ervaring waarbij wij alles voor u regelen, van inpakken en transporteren tot uitpakken en het inrichten van uw nieuwe woning. Neem contact met ons op voor meer details.

 

Heeft Flexymovers opslagmogelijkheden voor mijn meubels?

Ja, wij bieden veilige en klimaatgecontroleerde opslagfaciliteiten voor zowel korte als lange termijn. Uw meubels zijn bij ons in goede handen.

 

Hoe werkt de ladderlift service van Flexymovers?

Onze ladderlift service is ideaal voor het verhuizen van grote of zware items naar hogere verdiepingen. Wij zorgen voor de volledige bediening van de ladderlift en garanderen een veilige verhuizing van uw goederen.

 

Zijn de verhuizers van Flexymovers gecertificeerd?

Ja, al onze verhuizers zijn gecertificeerd en getraind om uw bezittingen met de grootste zorg en professionaliteit te behandelen. Wij garanderen een veilige en efficiënte verhuizing.

 

Wat moet ik doen als ik tijdens de verhuizing hulp nodig heb?

Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen. U kunt ons tijdens uw verhuizing bereiken via telefoon of e-mail voor directe ondersteuning.

 

Verhuist Flexymovers ook bedrijven en kantoren?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en kantoren. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte verhuizing, zodat uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord.

 

Get in Touch

+32 489 18 18 14
info@flexymovers.be

Openingstijden

06:00 – 18:00 Elke dag

Our Office

1234 Divi St. #100
San Francisco, CA

Email ons