+32 489 18 18 14 info@flexymovers.be

Bundels & Prijzen

Bij Flexymovers bieden we transparante en competitieve prijzen die passen bij uw budget en verhuisbehoeften. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven voor verschillende verhuisdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Boek nu je verhuis

Prices Starting At…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Residential Moves
$100/hr

Houses & Condos

$80/hr

Small Appartments

Commercial Moves

120/hr

Small Offices

160/hr

Large Offices

Long Distance Moves

$7/Mile

By Truck

Call for Quote

By Plane

Bij Flexymovers begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide residentiële verhuisdiensten aan om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team van professionele verhuizers behandelt uw bezittingen met de grootste zorg, van het inpakken tot het veilig transporteren naar uw nieuwe woning. Met onze moderne verhuisvoertuigen en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat zelfs de grootste en zwaarste meubels zonder problemen op hun nieuwe plek aankomen.

Een bedrijfsverhuizing vereist een nauwkeurige planning en een efficiënte uitvoering om de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten te waarborgen. Flexymovers biedt gespecialiseerde commerciële verhuisdiensten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van bedrijven en overheidsinstellingen te voldoen. Wij zorgen voor een minimale onderbreking van uw werkprocessen en garanderen een snelle en veilige verhuizing van uw kantoorapparatuur, meubels en archieven. Vertrouw op onze expertise voor een probleemloze bedrijfsverhuizing.

Verhuizen over lange afstanden kan complex en uitdagend zijn, maar niet met Flexymovers aan uw zijde. Wij bieden betrouwbare en efficiënte langeafstand verhuisdiensten aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu binnen Europa verhuist of naar een ander continent, ons ervaren team regelt alles van begin tot eind. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, inclusief inpakservices, transport en verzekering, zodat uw bezittingen veilig en op tijd op hun nieuwe bestemming aankomen. Kies voor Flexymovers voor een zorgeloze langeafstand verhuizing.

 

Ontvang een Gedetailleerde Offerte

Onze volledige verhuisdiensten
voor uw comfort & zorg

Verhuizen met Kinderen

Verhuizen kan een uitdagende tijd zijn voor kinderen. Ons team zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing, zodat uw kinderen zich snel thuis voelen in hun nieuwe omgeving.

Verhuizen met Huisdieren

Wij begrijpen dat huisdieren een belangrijk onderdeel van uw gezin zijn. Flexymovers biedt speciale diensten aan om ervoor te zorgen dat uw huisdieren veilig en comfortabel worden verhuisd.

Waardevolle Goederen

Uw waardevolle bezittingen verdienen extra zorg en aandacht.

Wij bieden veilige en betrouwbare transportoplossingen voor uw waardevolle goederen,

Ophaal- en Afleverservice

Heeft u alleen hulp nodig bij het ophalen en afleveren van enkele items? Onze flexibele op- en afleverservice is perfect voor kleine transportbehoeften.